OSRS Kara Şeytan Avcısı Kılavuzu

 Kara Şeytanları öldürmek için bilmeniz gereken her şey

Old School RuneScape, oyuncuların bir Slayer göreviyse atlamayı tercih ettikleri birçok düşmana sahiptir. Bunun nedeni, öldürülmelerinin zor olması veya yanlış, berbat ganimet masasına sahip olmaları veya saatte OSRS GP'lerinin çiftçilik yapmak için yeterince değerli olmamasıdır. Bunun birçok nedeni olabilir, ama bu yüzden birçoğu Kara Şeytanlarla savaşmayı sevmiyor. Öldürmek ve çok fazla hasar vermek uzun zaman alır ve damlaları genellikle buna değmez. Ancak, yine de bu düşmanları yenmek için bir görev önerilebilir.

Bir Kara Şeytanı öldürmekle görevlendirildiyseniz, bu rehber sizi ele geçirir ve size onları indirmenin en etkili yolunu sunar.

Kara Şeytan Mekanları

Oyuncuların Old School RuneScape'te Kara Şeytanları bulmak için çok zor görünmelerine gerek yok. Bu canavarlıklar Gielinor'da çeşitli yerlerde ve zindanlarda bulunuyor. Kara Şeytanlar sadece Aboneler/Üyeler için alanlarda ortaya çıktıkları için üyelere özel düşmanlardır.

Kara Şeytanlar aşağıdaki yerlerde bulunur ve bazı bölgelerde sadece belirli şeytanlar görünecektir.

·   Brimhaven Zindanı (Seviye 172)

·   Kourend Yeraltı  Mezarları (Seviye 178 ve 184)

·   Ateş Uçurumu (Seviye 172)

·   Edgeville Zindanı (Seviye 172)

·   Taverley Zindanı (Seviye 172)

·   Wilderness Slayer Mağarası (Seviye 188)

Kara Şeytan İstatistikleri

Kara Şeytanlar harika savaş istatistiklerine ve yüksek maksimum isabet hasarına sahiptir. Etkileyici hücum yeteneklerine sahip olsalar da, savunma istatistiklerinden yoksundurlar. Kara Şeytanların direnci/savunma istatistikleri düşüktür. Tüm iblisler gibi, onlar da tüm hasar türlerine karşı zayıftırlar, ancak büyü hasarına karşı son derece zayıftırlar. Düşük savunma istatistiklerine sahip olmalarına rağmen, iyi bir sağlık ve ılımlı savunmaya sahipler. Savunma istatistikleri ile karıştırılmamalıdır. Ancak, oyuncuların endişelenmesi gereken en önemli şey, önemli hasarlarıdır.

Ayrıca dört farklı seviyeye ve biraz farklı istatistiklere sahipler.

 

Savaş Bilgileri

·   Savaş seviyesi: 172/178/184/188

·   Maksimum isabet: 16/16/17 /17

·   Zayıflık: Hepsi, özellikle Sihir ve Demonbane Silahları

Savaş İstatistikleri

·   Can Puanı: 157/160/170/200

·   Saldırı: 145/145/ 155/145

·   Güç: 148/ 148/158/165

·   Savunma: 152/ 175/162/152

·   Sihirli: 1 /1

·   Aralık: 1 /1

Önerilen Stratejiler ve OSRS Öğeleri

Kara Şeytanlar yakın dövüş (eğik çizgi) düşman türüdür. Ayrıca bilmeleri gereken özel saldırılar veya mekanikler de yoktur; bu onları çok temel düşmanlar yapar. Ancak, sert vurarak bunu telafi ediyorlar. Savaştığınız Kara Şeytan'ın seviyesine bağlı olarak, maksimum 16 veya 17 vuruş yaparlar. Ayrıca orta derecede iyi sağlık ve savunmaya sahipler (savunma istatistikleri değil), bu da onları öldürmeyi zorlaştırıyor.

Kara Şeytanları alt etmek için iki etkili strateji vardır. İlk stratejiye başlamadan önce, önerilen OSRS öğelerinden bazılarına sahip olduğunuzdan emin olun:

·   Demonbane Silahları - Bu silahlar maksimum isabet hasarınızı büyük ölçüde artırır.

·   Proselyte Zırh veya Dua yükseltme teçhizatı -  Yakın Dövüşten ve diğer ek yüklerden korunmaya yardımcı olmak için.

·   Yakın Dövüşten Koru - Bu, tüm yakın dövüş hasarını ortadan kaldırmanıza olanak tanır.

Bunlara veya bazılarına sahip olduğunuzda, ilk yönteme hazırsınız demektir. İlk yöntem büyük olasılıkla yüksek Dua ve Yakın Dövüşten Korunmaya ihtiyaç  duyacaktır. Bu yöntem, yakın dövüş menzilindeki Kara Şeytanlarla seçtiğiniz silahla yüzleşmeye ve  hayatta kalmak için Yakın Dövüşten Koru'yu kullanmaya dayanmaktadır  . Bu şekilde yapmak en tehlikeli olsa da, yeterince yüksekseniz muhtemelen en hızlısıdır.

İkinci yöntem çok daha kolay ve güvenlidir, ancak daha uzun sürebilir. Bu yöntem, Kara Şeytanları yok etmek için güvenli bir nokta kullanmakla ilgilidir. Kara Şeytanların bulunduğu tüm yerler, size ulaşamadan saldırmanıza izin veren güvenli alanlara sahiptir. Bütün iblisler büyüye karşı zayıftır; Onları daha hızlı çıkarmak için güvenli bir yerden kullanın.

Kara Şeytan Önemli Damlalar

Ne yazık ki, Kara Şeytanların bu kötü çocukları öldürmenin ne kadar sürdüğü göz önüne alındığında bazı berbat damlaları var. Ayrıca çok fazla deneyim vermiyorlar, bu utanç verici. Kara Şeytanlar, ortalama olarak, 2k OSRS altın civarında düşer. Saat başına altın kazancını karşılaştırırken buna değmez.

Bununla birlikte, bazı önemli OSRS öğeleri vardır, ancak bunlar özel bir şey değildir. İşte ilginç olabilecek bazı damlalar:

·   Mithril Kiteshield

·   Miğferli Rün

·   Rün Zincir Gövdesi

Tüm bu OSRS öğeleri yeterince yüksek Smithing ile oluşturulabilir. Rün Zincir Gövdesi, Kara Şeytanların sahip olduğu en iyi dişli damlası olabilir. Farklı bitki ve rün türlerini de düşürebilirler. Onları herhangi bir düzeyde yetiştirmenin bir anlamı yok gibi görünüyor; zahmete değmez.

Wilderness Slayer Cave'deki seviye 188 Kara Şeytanların bazı değerli damlaları var, ama düşük bir düşme şansları var.

Son

Kısacası, Kara Şeytanlar yenmek için zorlu bir rakiptir. Harika savaş istatistiklerine sahipler, ancak tüm hasar türlerine karşı zayıflar. Kara Şeytanlar büyü ve Demonbane silahlarına karşı daha da savunmasızdır  . Birçok Slayer görev düşmanı gibi, savaşı çok daha erişilebilir hale getirmek için güvenli bir nokta kullanabilirsiniz; yine de muhtemelen biraz zaman alacaktır. Ancak, hayatta  kalmak ve biraz OSRS altını kazanmak için en iyi şansı istiyorsanız, Dua becerinizi artırabilecek teçhizat getirmek  ve Yakın Dövüşten Koru'yu kullanmak en iyisidir.

Kara Şeytanlar hakkında paylaşmak istediğiniz başka ipuçlarınız var mı? Yorumlarda bize bildirin.