4. AşamadaWarcraft TBC'nin W orld'una Eklenen Her Şey


Zülaman baskını kapılarını açıyor

Aylarca süren bekleyiş karşılığını verdi ve WoW TBC Classic sonunda Faz 4'e girdi. İşte oyuna eklenen her şey ve WoW altını yetiştirmeniz gerekenler. İlginç bir şekilde, Faz 5'te gelmesi beklenen içeriğin bir kısmı erken yayınlandı.

Zülaman Baskını

Bu 10 oyunculu baskın, oyuncuları yorucu bir zindanda 6 patronla karşı karşıya getiriyor. Zül'jin'in intikamının gerçekleşmesini engellemek zorunda kalacaklar. Uygun bir şekilde, zindanın son patronudur. Bu tehdidi başarılı bir şekilde yenmek için iyi hazırlanmanız gerekecek.

Zindandaki diğer patronlar şunlardır:

       Nalorakk

       Akil'zon

       Jan'alai

       Halazzi

       Hex Lord Malacrass

Baskın, oyuncunun girmeden önce 70. seviyede olmasını gerektirir. Herhangi bir ayarlamaya ihtiyaç duymaz, bu nedenle girme hakkını kazanmak için fazladan bir adım yoktur. Ancak, 3 günlük sıfırlama kilitlemesi vardır. Zaman dolmadan rehineleri kurtarmak gibi bir yan hedefe ulaşan oyuncular, nadir bir Amani Savaş Ayısı bineği elde edebilirler.

Diğer Güncellemeler

4. Aşama ayrıca eski içeriği de günceller. İşte değişen şeyler:

       Patronlar (Doomlord Kazzak ve Doomwalker) artık donattığı ganimetleri bırakıyor.

       Adalet rozetleri, önceki kurşun noktasından ve önceki baskınlardan gelenler de dahil olmak üzere çeşitli patronlardan alınabilir.

       G'eras artık  bu Adalet Rozetleri karşılığında daha güçlü  WoW eşyaları veya WoW binekleri sunuyor.

       Dış hizip satıcılarının yeni malları var.

        İlkel Nether ve Nether Vorteks'teki ruh bağı kaldırılır.

       Kara Çuval Mücevher ve Kuyumcu'nun Parlak Camı artık epik taşlar içerecek (bu yamadan önce elde edilenlerin bunları içermeyeceğini unutmayın.)

       Hijal Dağı  Savaşı ve Kara Tapınak girmek için uyumlanmalara ihtiyaç duymayacak.

       Kahramanca zindan anahtarları satın almak için itibar gereksinimleri 'Onurlu' olarak düşürüldü.

       Kahramanlık Zindanları artık "nihai" durumlarında.

Bunların yanı sıra, bazı yaşam kalitesi güncellemeleri ve hata düzeltmeleri var. Metin okuma (ve tersi) özellikleri eklendi. "Boş Çanta Alanı"nı gösterme seçeneği artık Arayüz Seçenekleri'ne dahil edilmiştir. Meslek arama çubuğu geri döndü ve Gelişmiş Savaş Günlüğü artık tam NPC sağlık değerlerini veriyor.

5. Aşamada Neler Beklenir?

5. Aşamada, Quel'Danas'ın yeni bölgesinin açılmasını bekleyebiliriz  . Bu, genişlemenin son iki zindanını elinde tuttuğu için Yanan Haçlı Seferi'nin içeriğinin sonunu müjdeliyor. Bunlar Magister's Terrace ve Sunwell Platosu.

Tüm alan, Sunwell'in bulunduğu yer olduğu için aynı zamanda önemli bir  hikayedir. Aynı zamanda kan elflerinden oluşan bir klan klanının kendileri için bir kasaba inşa ettiği yerdir. Şimdi, Kael'thas Sunstrider, efendisi Kil'jaeden'i Lejyon'un Yanan Haçlı Seferi için çağırmaya çalışırken (tekrar) tehdit ediliyor.

Magister's Terrace 5 kişilik bir baskındır, Sunwell Platosu'ndan çok daha basit bir baskındır ve 25 oyuncuya ihtiyaç duyar. Faz 5'in gelişi, genişleme için içeriğin sonunu işaret ediyor. Henüz "Lich King Classic'in Gazabı" na sahip olmakla ilgili bir kelime yok, bu yüzden oyuncuların yeni içerikte hafif bir duraklamaya katlanması gerekecek.

Sonuç

Önemli sayıda oyuncu için, The Burning Crusade oyunun en iyi genişlemesidir. Faz 4'ün gelişi, WoW Classic'i döngüsünün sonuna yaklaştırıyor. Bu acı tatlı bir son çünkü nostalji yolculuğu sona eriyor, ama en azından tekrar deneyimlemeleri gerekiyor.

WoW'a yeni başlayanlar için, ilk piyasaya sürüldüğü gibi deneyimleme şansı, değer verilecek bir deneyimdir. Perakende WoW'da görevleri oynamak, genişlemeyi ilk çıktığında oynamakla aynı şey değildir.

WoW TBC, oyuncuların ihtişamlı günleri yeniden yaşamalarına izin vermeye yaklaşsa da, yine de tamamen yeni bir deneyim. Sonuçta, Classic'in ilk sürümde bulunmayan bazı yaşam kalitesi güncellemeleri var. Ayrıca, Blizzard bu arada birkaç numara öğrendi. Bunun nasıl olduğunun yeniden yaratılması yerine genişlemenin yeniden yapılması olduğunu açıkladılar.

Her neyse, hepsi The Burning Crusade Classic'in 4. Aşaması için. Hazırlanmak için yeni bir baskın, toplanacak yeni eşyalar ve WoW altını için hiç bitmeyen tarım var. WoW TBC Classic'in tadını çıkarmak, oyuna gelen tüm yeni içeriklerle çok zor olmamalı.